HAKKIMIZDA

GozcuKulesi.com; Güncel, Deprem, Yanardağ, Güneş Patlamaları, Spor, Magazin, Kültür ve Sanat, Dış Haberler ve diğer tüm kategorilerde güncel bilgi sunmak ve internet kullanıcısının haberlere ve doğru bilgiye ulaşmasını kolaylaştırmak için oluşturulmuş geniş kapsamlı bir haber ve bilgi portalıdır. Gözcü Kulesi sadece bir haber sitesi olmamakla beraber, içinde siz değerli okuyucularımıza olumlu şekilde katkı sağlayacak makaleler bulundurmaktadır.

AMACIMIZ

GozcuKulesi.com sitemizde amacımız diğer sitelerden farklı olarak internet kullanıcısının doğru bilgiye anında erişmesidir.

Gerçeklik ve Doğruluk

İçeriklerimizin temel işlevi; gerçekleri abartmadan, bozmadan, sansürlemeden, hiçbir baskı ve çıkar grubunun etkisi altında kalmadan, objektif bir biçimde sizlere iletmektir. Bu bağlamda tüm çalışmalarımız, söz konusu temel üzerine inşa edilmektedir. Kullanıcımızı ve okurumuzu, bilinçli olarak, kasten yanıltmamak; bilgi ve özen eksikliğimizden kaynaklanan yanıltmaları en aza indirmek ve en kısa zamanda düzeltmek bilinci de, başlıca hedefimizdir.

Kişilik Hakları ve Özel Hayatın Korunması

İçeriklerimizde kullanıcılarımızın özel yaşamına saygılıyız. Kişilerin özel yaşantısını, haberleşmesini, yazışmalarını; mahremiyet ilkesinin gereklerini göz ardı etmemizi gerektirecek bir kamu yararı olmadıkça açıklamıyor, açıklama taraftarı olmuyor, açıklayan kurumlara destek de sunmuyoruz ve sunmamaya devam edeceğiz. Kişinin yaşam şekli, tavır ve davranışlarını; özel yaşamının, kamu yararı olmaksızın açık edilmesi için bahane olarak kullanmıyoruz. Özel yaşamın dokunulmazlığını ihlâl eden gizli görüntü ve ses özgürlüğünü ihlal kayıtlarını, haberleşme eden her türlü kaydı, yasal yolla elde edilmiş veya olsa bile, kamu yararını gerektiren haller dışında yayınlamıyoruz ve bu doğrultuda hususi bir düzen oluşturma gayreti güdüyoruz. Somut bilgi ve belge bulunmadıkça kimseyi yasaların suç saydığı eylemlerle itham etmemeye, yasal soruşturmalarda, kişi ve kurumları peşinen suçlu ilan etmemeye, iddiaya ve savunmaya dengeli yer vermeye, soruşturmanın olumsuz etkilenmemesine, okur ve izleyicimizin yönlendirilmemesine özen gösteriyoruz ve göstermeye devam edeceğiz.

Şeffaflık ve Hesap Verebilirlik

Başta içeriklerimiz olmak üzere, her türlü faaliyetimiz için okur ve izleyicilerimize hesap vermekle yükümlüyüz, yükümlü olduğumuz inancına sahibiz. Eğer varsa hatalarımızı açıkça kabul edip, en hızlı şekilde düzeltmek önceliğimizdir ve bu önceliği uygulamaktayız. Kişiler ve kurumlar hakkında yanlış, kişilik ve kurumsal kimlik haklarını zedeleyen yayınlardan kaynaklanan cevap ve düzeltme hakkına saygılıyız ve saygı duymaya devam edeceğiz.

HEDEFİMİZ

Gözcü Kulesi’nde hedefimiz Türkiye’nin en çok fayda sağlayan bilgi portalını oluşturmaktır. Hedefimize, sizin desteğinizle ulaşmaya her gün daha yakın olduğumuzu gönülden hissediyoruz.

Sorularınız, önerileriniz ve her türlü bilgi almak için bizlerle aşağıdaki mail yoluyla iletişim kurabilir, ayrıca sosyal medya hesaplarımızdan da bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İLETİŞİM: iletisim@gozcukulesi.com

Resim Kaynaklarımız: Pexels.com, Pixabay.com (harici kaynaklar resmin açıklamalarında belirtilmiştir).